HTML

Vegyül@ agapé és szeánsz

Immár hagyománnyá fajult fergeteges tudománys agapé, minden magasabb rendű cél, de nem minden értelem nélkül. Szóban, telepatikusan és füstjelekkel.

Friss topikok

Kik és miért vegyülnek?

2009.05.24. 12:28 Vegyul@

A Vegyul@ egyfajta mókával-kacagással egybekötött tudományos szeánsz barátoknak, rokonoknak, üzletfeleknek, és más hasonlóknak. Megközelítőleg egyhavi rendszerességgel összegyűlünk, és meghallgatunk egy (szigorúan önkéntes, esetleg önkéntességig nyaggatott) előadót, aki laikusok számára is érthetően beszél egy őt, és remélhetőleg a hallgatóságot is érdeklő tudományos témáról. Az előadás után lehetőség nyílik kérdések feltételére, esetleg vitára az előadóval, minekutánna a szeánsz kötetlen evős-ivós-társasjátszós mulatsággá fajul.

Itt a blogon (és a facebook groupban) további lehetőséget kívánunk adni a vita és kérdeződés immár virtuáldigitális, webközösségi formában való folytatásához: az előadásokról rövid bolgbejegyzés készül, felkerülnek a kapcsolódó diák, cikkek, stb., és kommentek formájában lehet az előadót dícsérni, faggatni és egyebelni.

Előadók jelentkezését várjuk a vegyul@gmail.com címre, vagy élőben a kuratórium tagjainál. Az előadás előtt pár nappal egy kuratóriumi előmeghallgatás eszközöltetik, mely során a mélyen tisztelt vállalkozó szelleműt kritikával, kérdésekkel és miegymással látjuk el. Ennek célja egyrészt a laikuskompatibilitás elősegítése, másrészt szadista és kiváncsi hajlamaink kielégítése.

A Vegyül@ előadássorozatot a számok és az algebra világával kezdtük, folytattuk történelmi alapkérdésekkel, majd a pszichológia vékony szelete került terítékre. A nevünkhöz híven már szervezünk egy vegyész általi előadást, s várunk mindenkit, hogy színesítse a spektrumot

Jó vegyülést kíván a kuratórium: 
 

kur. Valkó Lili, főtudor

kur. Berger Noémi, főkoponya-tudor

kur. Kelenhegyi Andor, imbecillitási-kutatócsoport, témavezető

kur. Szántó András, alkalmazott lustasági intézet, tanszékvezető

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vegyulet.blog.hu/api/trackback/id/tr451140476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csodálatos Világ 2009.06.07. 13:44:21

Nahááát! Ez működik!
Ilyen ez a csodálatos Világ....
süti beállítások módosítása